изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:18 EET
Освиркаха Наоми Кембъл в Милано    
Любопитно

  Щур скандал се развихри в Милано по време на десетдневката на дамската мода за сезона "Пролет - Лято 2005".

Продължете и вижте страхотни снимки на Наоми Кембълл



Причината за неочаквания шумен срив в протичащата иначе спокойно проява стана закъснението с час и половина на мургавата перла Наоми Кембъл за ревюто на може би най-реномирания днес римски дизайнер Гай Матиоло. Топманекенката, която не дефилира за по-малко от 60 хиляди евро, вместо с аплодисменти, бе посрещната от препълнената зала с освирквания, дюдюкания и някоя и друга хапка суши.

  После се оказа, че причината за закъснението на известната със сексуалните си забежки във висшите кръгове на "Формула 1" чернокожа красавица, били двете ревюта на "Долче и Габана", организирани едно след друго.

Според запознати Наоми трябвало да участва само в първото, но после решила да се разходи и по подиума на другото дефиле. Сигурно за да понапълни портфейла си и в Милано, след като тази година, за разлика от друг път, тя получи тук нищожни ангажименти.

  На инат на публиката на Гай Матиоло, сред която бяха звезди като Аманда Лиър, Фани Ардан и Рафаела Кара, към закъснението на второто ревю на известните обратни стилисти се прибави и загубеното време за транспорт на черната перла из задръстените милански улици. За да успокои и спре започналите да се разотиват гости, римският стилист отвори десетки бутилки с прочутото италианско пенливо вино "Ферари". Келнери в смокинги пък разнасяха сред публиката табли с разкошно суши. Тези извънредни мерки обаче не спряха освиркванията на появилата се най-сетне в иначе разкошна рокля Наоми Кембъл.

  В края на краищата от закъснението й загуби иначе прекрасната колекция на Гай Матиоло. За която вчера италианските вестници не писаха почти нищо, но в замяна на това изпразниха злостното си красноречие в неограничени количества срещу Наоми Кембъл.

ТОП.БГ/НДТ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Сходни връзки

Освиркаха Наоми Кембъл в Милано | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди