изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:52 EEST
В Пловдив приключи 29-ият международен телевизионен фестивал “Златната ракла”    
КултураПловдив. В Пловдив приключи 29-ият международен телевизионен фестивал “Златната ракла”, предаде БНР. Международното жури присъди две големи награди за филми на полския “Спасен по чудо” и на финландския “Почти там”.

В раздела игрални филми и сериали за деца и юноши призът беше даден на унгарския “Диво въображение, сънищата на Русо”. В този раздел детското жури в Пловдив присъди наградата на италианския филм “Мама мия”. “Златна ракла” за документални филми получиха полския “Улица “Виена” и българският “Илия Бежков, човекът, който се превърна в рисунка”. Сред студентските филми международното жури определи като най-добър испанския “Запази спокойствие завинаги”. В раздела за документални филми беше връчена специална награда за филма “Границата” на режисьора Тамирлан Каджиханов за отразяването на най-острия проблем на съвремието ни – тероризмът и борбата с него.
Наградата на асоциацията на телевизионните оператори, диплома и плакет отиде при Цветан Недков за филма “Вятърът на оголената луна”.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

В Пловдив приключи 29-ият международен телевизионен фестивал “Златната ракла” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди