изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:38 EEST
ДОБРИЧКАТА САЛМА ХАЙЕК УЧИ ФИНАНСИ    
Общество

21-годишната Маринела стана финалистка на конкурс за двойник на актрисата от "Десперадо"



Велина ВЛАЙКОВА

"Почувствах се като истинска принцеса. Никога не съм преживявала подобно нещо" - сподели с вълнение 21-годишната Маринела Минчева от Добрич. Чаровната млада дама е участвала в национален конкурс за двойничка на актрисата Салма Хайек, позната ни с участието си във филма "Десперадо", където си партнира с Антонио Бандерас. Надпреварата е организирана от козметичната фирма "Avon" и списание "Грация".

Маринела учи в Икономическия университет във Варна в специалността "Финанси", в Добрич е завършила Икономическия техникум, а в момента работи като счетоводител. Тоест привличат я цифрите и сметките и никога досега не е участвала в подобна надпревара. За конкурса тя разбрала от своя приятелка и решила да участва. Маринела разказа, че стотици момичета от цяла България изпратили писма до организаторите. Финалистки обаче станали 12 от участничките, сред които и добричлийката. Кулминацията на конкурса била в началото на октомври. Тогава 12-те момичета сякаш попаднали в приказка. Изкарали курс по гримиране, а след това професионален гримьор ги накиприл точно като "оригинала" - Салма Хайек. В случая, разказа Маринела, било важно лицето, а не възрастта и телесните пропорции. Всяко от момичетата трябвало да излезе и да се представи пред компетентно жури. Победителка е станала софиянката Николета. Всички финалистки обаче получили награди - продукти от Avon, огромни букети от рози и др.

"По принцип не участвам в подобни прояви. Но тук се чувствах наистина страхотно" - сподели Маринела, все още под влияние на прекрасните изживявания. В писмото си до организаторите тя дори написала, че е предубедена към подобни конкурси, защото предварително се знаело коя ще е победителката. Тук обаче подобни неща нямало.

 


Сходни връзки

ДОБРИЧКАТА САЛМА ХАЙЕК УЧИ ФИНАНСИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди