изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:15 EEST
Ясен е съставът на "Самурай" за Национална купа "Спарг"    
СпортТази седмица Добрич ще бъде домакин на голямо състезание по карате за юноши и девойки младша възраст. Организатор на турнира за Национална купа "Спарг" е клуб "Самурай" с треньори Ивелин Керанов и Димитър Христов.

Тази седмица Добрич ще бъде домакин на голямо състезание по карате за юноши и девойки младша възраст. Организатор на турнира за Национална купа "Спарг" е клуб "Самурай" с треньори Ивелин Керанов и Димитър Христов. Началото на състезанието ще бъде поставено в събота. В конкуренцията на каратеки от цялата страна, за медалите ще се борят и 12 момичета и момчета от Добрич.
"Доста преди състезанието бяхме наясно с имената на състезателите, които ще участват от името на нашия отбор. Това са изявени каратеки, които имат много опит от участията си в големи състезания. Всичките имат шансове за медали. Надяваме се отличията да бъдат от по-благороден метал", каза сенсей Ивелин Керанов. Той допълни още, че за трети път Добрич ще бъде домакин на състезание от подобен ранг. Ето и имената на самураите, от които чакаме медали: юноши: Руслан Тодоров, Георги Пламенов, Милен Красимиров, Калин Вълев, Стефан Ченков, Иван Деветаков, девойки: Марияна Иванова, Мария Пламенова, Милица Красимирова, Емона Тодорова, Глория Лалова, Петя Петрова. 
 


Сходни връзки

Ясен е съставът на "Самурай" за Национална купа "Спарг" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди