изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:56 EEST
И ДВАМАТА ДОБРУДЖАНЦИ ПОПАДНАХА В ДЕСЕТКАТА    
СпортСъстезателите на добричкия клуб по колоездене Галин Димитров и Веселин Димитров се завърнаха от Сърбия и Черна гора, където с екипа на националния отбор взеха участие в международно състезание по колоездене за младежи до 23-годишна възраст.

Състезателите на добричкия клуб по колоездене Галин Димитров и Веселин Димитров се завърнаха от Сърбия и Черна гора, където с екипа на националния отбор взеха участие в международно състезание по колоездене за младежи до 23-годишна възраст. И двамата възпитаници на треньора Димитър Господинов са попаднали сред десетте най-добри в състезанието, научи НДТ. Победител е станал Евгени Балев от Бургас. Любопитен е фактът, че сред първите десет в крайното класиране няма нито един представител на домакините, който да е намерил място. Галин Димитров и Веселин Димитров са получили покана за международно колоездачно състезание в Хърватска на 24 и 25 октомври, в което участие ще вземат юноши старша възраст. Към днешна дата заминаването на добричките велосипедисти е под въпрос, съобщи треньорът на добруджанци.
 


Сходни връзки

И ДВАМАТА ДОБРУДЖАНЦИ ПОПАДНАХА В ДЕСЕТКАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди