изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:55 EEST
Съобщение за наблюдавани НЛО в Индия    
Любопитно  IndiaDaily съобщава, че жители на индийския район Himalayas Tarai, както и военнослужещи са наблюдавали през миналия уикенд необичайни летателни апарати.

Загадъчното, според техните думи, представление е продължило през целия ден.

Пилоти от своя страна са съобщили за странни смущения в работата на самолетни апаратури. Те добавят също, че са видели странни летящи обекти близо до Хималаите, на границата с Китай. Очевидците твърдят, че обектът се движел безшумно и се издигал вертикално, все едно не усещал гравитацията. Всички НЛО се появили внезапно и също така внезапно изчезнали едновременно. Тибетски монах, живеещ по тези места, разказва, че такива явления се наблюдават в района от 1998 година – от тогава датира и индийската програма за създаване на ядрено оръжие.

Учени от центъра Indian Geological Survey твърдят, че през последните 18 месеца се появяват постоянни съобщения за наблюдения на НЛО в този район с площ около 100 кв.км. Редица уфолози предричат, че извънземни същества от съзвездието К-9 ще влязат в контакт с нас през 2012 година. В същото време официалните власти в Индия и Китай не дават гласност на подобни информации и твърдят, че летящите обекти са военни разузнавателни самолети, завършва IndiaDaily.
http://www.dnesplus.com
 


Сходни връзки

Съобщение за наблюдавани НЛО в Индия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди