изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:12 EEST
От риалити шоуто Big Brother ще сложат камери и в тоалетните    
Любопитно   Днес беше оповестена датата на стартиране на шоуто, мястото на Kъщата на Big Brother, както и в най-общи линии регламента на мащабния ТВ и онлайн проект.


Участниците, които ще живеят заедно в Kъщата и ще бъдат снимани нон стоп навсякъде (както се разбра - дори в тоалетната и банята) в продължение на 3 месеца, са 12 - 6 жени и 6 мъже. Хората, които ще живеят заключени заедно, ще се видят за първи път в деня на стартирането на предаването. Те ще имат седмичен бюджет от 300 лв, с които да пазаруват храна и екстри, но ще получават и различни мисии, чрез които ще могат да си набавят още или - респективно - да изгубят пари. Участниците нямат право да вкарат в Къщата (чието местоположение организаторите вече издадоха - тя е в киноцентъра Бояна) наркотици, оръжие, гримове и неща за писане (за да не си разменят бележки, а да общуват помежду си пред камерите), домашни любимци, алкохол и технологични джаджи - мобилни телефони, уокмени, компютри и прочие.

Къщата е луксозна, обяви Олга Лозанова, но идеята на Биг Брадър е не толкова да осигури на хората перфектни условия, колкото да покаже човешките взаимоотношения в цялата им пълнота и богатство. "Ако между тях възникват еротични взаимоотношения, ние сме длъжни да ги показваме, но предаването не набляга на пошлостта или порнографията. Това е предаване, което променя ТВ климата във всяка една страна, в която се е излъчвало" - допълни програмната директорка на НТВ.

12-те участници са с много интересни и разнообразни биографии, заявиха на пресконференцията организаторите, а докато траят 3-те месеца на шоуто зрителите ще имат възможност да се запознаят отблизо с множество техни роднини и близки приятели, от които ще научават още повече. Хората в Къщата обаче няма да могат да получават информация нито за събитията навън, нито за това какви са реакциите от тяхното участие в риалити експеримента, добил популярност в множество страни по света.

Някои от участниците не идват заради парите (наградата за победителя е 200 000 лв), а само за да докажат нещо на някого и мотивацията им е много силна, а за други това е път към себепознание - каза Евелина Павлова, ко-водещата на лайф предаването, в което ще се решава кой да е участника, който отпада от класирането и шоуто тази седмица. Всеки понеделник Ники Кънчев от студиото ще провежда лайф кастинг между двама от живеещите в Къщата. Успоредно с намаляването на броя на участниците, ще намалява и седмичната им дажба от пари и на часа за къпане (който всъщност е един - между 9 и 10 сутринта, когато ще има топла вода). Всичките ще бъдат събуждани в 8 часа с не много приятна музика. В сайта на предаването www.bigbrother.bg ще има много изненади, обещаха от екипа, както и ще може да се гледа шоуто. По Нова телевизия ще има 5 включвания дневно от Big Brother, като най-мащабното ще бъде от 20:30 часа, когато ще се излъчват в рамките на 1 час най-интересните епизоди от деня. По кабелния Big Brother Chanel ексхибионистичното (не пошло и порнографско!) предаване ще се излъчва 24 часа в денонощие.
http://life.dir.bg/newlife/stars/gallery.php?pic=8444&sid=1304#stars

 


Сходни връзки

От риалити шоуто Big Brother ще сложат камери и в тоалетните | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди