изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 19:45 EEST
БЪДЕЩ ТАТКО НА БЛИЗНАЧЕТА ПАДНА ОТ 8-ИЯ ЕТАЖ И ЗАГИНА    
Ред и сигурност

В понеделник вечерта добричлията празнувал новината, че съпругата му е бременна с две момиченца. Според запознати, тръгнал да отваря прозореца, но залитнал и паднал. В понеделник вечерта 20-годишен добричлия е загинал на място, след като паднал от 8-ия етаж на блок 4 в ж.к. "Хр. Ботев".Според съседи, мъжът се казва Николай Атанасов и бил строителен работник. Живеел заедно със съпругата си, която е бременна.



В понеделник следобед двамата отишли при гинеколог и видеозонът показал, че жената очаква близначета - две момиченца. Радостни от новината бъдещите родители се прибрали у дома и решили да празнуват. Според неофициална информация, Николай пил алкохол. Запознати с разследването на случая казаха, че около 20 ч. мъжът тръгнал да отваря прозореца, но залитнал, минал през стъклото и полетял от осмия етаж. Вчера зад блока все още имаше счупени стъкла и локви с кръв.

Потресена от случилото се, възрастна съседка от входа разказа, че падащото тяло се закачило на теловете й за простиране. Жената първо си помислила, че става въпрос за друг млад мъж, който наскоро се нанесъл в блока. Очевидци казаха, че тялото е паднало точно до стоянката за таксита зад блока, като без малко да падне върху едната от колите.

 


Сходни връзки

БЪДЕЩ ТАТКО НА БЛИЗНАЧЕТА ПАДНА ОТ 8-ИЯ ЕТАЖ И ЗАГИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди