изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:15 EEST
Единият от двамата задържани за убийството на 16-годишния Кристин в Перник е освободен    
Ред и сигурностПерник. Единият от двамата задържани за убийството на 16-годишния Кристин в Перник е освободен, предаде Дарик радио. Военна прокуратура е установила, че арестуваният военнослужещ на име Станислав е бил в поделението в деня на убийството и няма как да е участвал в него.

20-годишният Станислав е посочен като съучастник в престъплението от Кристиян Петров по време на разпит по повод убийството на 16-годишния Кристин Иванов. След задържането Станислав е освободен, тъй като Военна прокуратура е установила, че в деня на убийството е бил в поделението, в което служи. На този етап уличеният като извършител на престъплението Кристиян дава противоречиви показания. Предстои да му се направи психиатрична експертиза. Кристиян е задържан заради умъртвяването по особено жесток начин на съученика му Кристин. За изясняване на престъплението следствието работи по три версии, които не бяха уточнени. Засега няма други арестувани. Според запознати убийството е провокирано от спор за 4 лв. при игра на покер. В декларация до Министерството на образованието, до всички директори на училища и до институциите ангажирани с превенциите на детската престъпност ще излезе професионалната техническа гимназия в Перник, където в един клас учеха Кристин и Кристиян.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Единият от двамата задържани за убийството на 16-годишния Кристин в Перник е освободен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.43 секунди