изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:18 EEST
Първият гей сайт в Италия масово посещаван от компютри във Ватикана    
Любопитно  Във Ватикана интернет сайтът на италианските хомосексуалисти www.gay.it е много популярен, твърди редакторът на сайта Алесио де Джорджи.


Този сайт представя себе си като първата гей медия в Италия и се хвали, че дневно го посещават 400 000 души. Де Джорджи, който е известен в Италия с това, че сключи първия хомосексуален брак в Италия, макар и под прикритието на пакта за гражданска солидарност, тъй като в Италия не са разрешени бракове между лица от един и същи пол, сигнализира, че редовно има по 50 “логвания” от Ватикана, което е над една четвърт от хората, които във Ватикана имат достъп до Интернет.

“Въпреки категоричната забрана на папа Йоан Павел ІІ от 2002 г., след педофилските скандали в САЩ, да се посещават гей сайтове, много свещеници посещават нашия сайт. Поне 50 контакта се осъществяват всеки ден от компютри във Ватикана –дали от любопитство или поради реален интерес, това не знам”, казва Де Джорджи пред италианските медии.

“Многобройни проучвания показаха, че не само обикновените свещеници от Ватикана са гейове, такива са и епископи, кардинали. Нещо повече, говори се за многобройни сексуални връзки зад стените на Ватикана, някои с истински любовни мотиви, а други са чист платен секс. Дори до мене стигна слуха за “забранените срещи” под фреските на Микеланджело в Сикстинската капела след затварянето на ватиканските музеи. Информацията е на агенция БГНЕС.

http://www.dnesplus.com/
 


Сходни връзки

Първият гей сайт в Италия масово посещаван от компютри във Ватикана | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди