изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 00:50 EEST
ЗАПАЛИ СЕ КОТЕЛ НА ТВЪРДО ГОРИВО В БЛОК НА "ТОПЛИВО"    
Ред и сигурностВ петъчния следобед по ул. "Кирил и Методий" бл. 31,вх."А" в Добрич се запали котел на твърдо гориво в блок на "Топливо".

Пожарникари от РС ПАБ потушиха пожара,  пострадали няма. "Запалил се е котел на твърдо гориво и горими материали. Пожарът е възникнал някъде около 15.30 часа. От пожара са счупени стъклата на междустълбищното помещение, където се е намирал котелът. Тепърва ще се уточнят подробностите и ако има виновни - ще бъдат наказани" - каза пред журналисти началникът на I РС ПАБ подп. Пламен Петров. Според някои от съседите, съпругата на Ивелин Минков - собственик на апартамент там, чийто е котелът, е хвърлила нафта върху жарава, с което е предизвикала пожара. Според други, просто огънят се е разгорял и опитите на съпругата и още един човек да го потушат, всъщност са станали причина той да се разгори повече, тъй като са избили вратата на междустълбищната стая.
 


Сходни връзки

ЗАПАЛИ СЕ КОТЕЛ НА ТВЪРДО ГОРИВО В БЛОК НА "ТОПЛИВО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди