изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:32 EEST
"МИС И МИСТЪР ТОП ЛИЦА НА ДОБРИЧ"    
Новини

ДЕНИЦА ВАСИЛЕВА ГРАБНА И ДВЕТЕ ТИТЛИ

Танц "Скандалното разпятие", секси полицайка и латино страсти взривиха в събота вечер дискотека "Амон Ра" в Добрич. Публиката оплакна очи в десет красиви момичета и осем мускулести господа



Поредното издание на конкурса "Мис и мистър топ лица на Добрич" се състоя в събота в дискотека "Амон Ра". В надпреварата, организирана от националната модна агенция "Идея Прима", участваха десет момичета и осем господа. Разбира се, организаторите не изневериха на традицията и конкурсът премина в три тура - по бански костюм, в официално облекло и третия и най-зрелищен тур - танци по двойки. Председател на журито бе собственикът на дискотеката Петър Малджиев, а водещ на събитието - собственикът на модната агенция Димитър Увалиев.

За поредна година добричлийка дублира двете титли - "Мис топ лице на Добрич" и "Мис топ лице на България, клон Добрич". Това е 18-годишната Деница Василева. Красавицата е висока 1.77 м, тежи 50 кг, а мерките й са 88/58/88. Деница е една от звездите на "Идея Прима". Нейн партньор на първото място е 24-годишният Макс Зюлкяров в Добрич. В надпреварата "Мис и мистър топ лица на България, клон Добрич" първи при мъжете е варненецът Николай Балев. Втори е Макс Зюлкяров от Добрич, а трети - Живко Колев от Варна. При жените втора е 18-годишната Мартина Славчева от Варна, а трета - 17-годишната Стефка Узунова от Бургас. В най-зрелищния тур - третия, участниците танцуваха по двойки. Сред най-ефектните бяха Макс и Мартина с танца "Скандалното разпятие". Носителката на короната Деница пък бе в ролята на сержантка от полицията. Призът "Мис и мистър Атракция" стана притежание на Илиян Илиев от Бургас и Мартина Славчева от Варна.

Между отделните турове за доброто настроение на публиката се погрижиха талантливият добрички изпълнител Александър Байчев и латинодвойката Десислава и Константин, които подгряха емоциите с румба, ча-ча и др.

 


Сходни връзки

"МИС И МИСТЪР ТОП ЛИЦА НА ДОБРИЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди