изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:17 EEST
РИНА ИВАНОВА НЕ ОТИДЕ НА СЪВЕТА В ОУ "ХР. СМИРНЕНСКИ"    
Образование

Началникът на Инспектората по образование в Добрич Рина Иванова не е присъствала на провелото се в петък разширено заседание на Педагогическия съвет в ОУ "Христо Смирненски".



"Поканих я лично и тя обеща да дойде" - заяви за НДТ директорката на учебното заведение Иванка Димова. В срещата са участвали, освен преподавателите, над 40 родители и президентът на фирма "Монолит", която извършва ремонта. От Инспектората по образование е била изпратена експертката Есен Нуриева, която, по думите на Ив. Димова, на няколко пъти е обяснила, че не е запозната с проблема. Директорката подчерта още, че родителите са били възмутени от отсъствието на Рина Иванова. Решено е препис от заседанието на педагогическия съвет да се изпрати до областния управител Иван Иванов и кмета Детелина Николова.

НДТ припомня, че конфликтът по отношение на училище "Христо Смирненски" тръгна от графика на учебните занятия, според който учениците трябваше да учат на три смени, като последният час да свършва в 20.55 ч. В броя си от петък вестникът ни публикува интервю с директорката, в което тя изказа своето становище.

 


Сходни връзки

РИНА ИВАНОВА НЕ ОТИДЕ НА СЪВЕТА В ОУ "ХР. СМИРНЕНСКИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди