изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:24 EEST
ШАМПИОНСКА ТИТЛА ЗА МОМЧЕТАТА НА ЖАНЕТА ГЕОРГИЕВА    
СпортСъстезателите на спортен клуб "Добрич"спечелиха шампионската титла в държавното отборно първенство по вдигане на тежести за деца /11 - 14 г./, което се проведе в вчера в Бургас.

Състезателите на спортен клуб "Добрич"спечелиха шампионската титла в държавното отборно първенство по вдигане на тежести за деца /11 - 14 г./, което се проведе в вчера в Бургас. Възпитаниците на четирикратната европейска шампионка Жанета Георгиева бяха с класа над съперниците си и на практика нямаха конкуренция за първото място. Добричките състезатели събраха 980 точки и изпревариха с около 300 точки останалите претенденти за призовите места. Осем момчета представиха добричкия клуб в първенството, като пет от тях намериха място в челната тройка в категориите си : първо място за Светослав Юлиянов /кат. до 50 кг/, второ за Ивайло Николов /35 кг/ и Валентин Иванов /40 кг/, трето за Андриян Киров /30 кг/ и Христо Александров /35 кг/. Достойно се представиха и останалите момчета на "Добрич", които също прибавиха точки към актива на отбора : Асен Боянов /50 кг/, Севдалин Евтимов /40 кг/ и Шенар Даил /над 50 кг/.
Днес в Бургас ще се проведе вторият кръг от държавното отборно първенство по вдигане на тежести за кадети. Участие в него ще вземат петима възпитаници на Жанета Георгиева.  
 


Сходни връзки

ШАМПИОНСКА ТИТЛА ЗА МОМЧЕТАТА НА ЖАНЕТА ГЕОРГИЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди