изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:36 EEST
С КОНЕЛИАНО - БЕЗ АТАНАС ГЕОРГИЕВ    
СпортАтанас Георгиев ще пропусне мача с Конелиано, съобщиха от тима на Добруджа.

Атанас Георгиев ще пропусне мача с Конелиано, съобщиха от тима на Добруджа. Футболистът е разкъсал мускулни влакна по време на загрявката преди мача с Шумен. След наказание в отбора на "жълто-зелените" се завръща Венци Желев.
Треньорът на добричлии Валентин Пейчев каза, че тази седмица отново ще отдели специално внимание в завършващата фаза на ударите. "Здраво се накарах на играчите за многото индивидуални грешки в мача с Шумен. Не знам защо се получава така. Нямаме поставена цел незабавно да се върнем в "А" група и не знам откъде идва това напрежение в играта" - каза Пейчев. Той добави още, че Добруджа излиза за победа в предстоящия мач с Конелиано. Отборът щял да търси точки и от преки конкуренти за влизане в "А" група.
Вчера стана известно още, че лидерът на БСП в Добрич Ясен Пенчев се е срещнал с председателя на НС на ПФК Добруджа АД Величко Найденов. На нея са били обсъдени проблемите в търговското дружество. В края на тази седмица ще има още една среща, инициирана от БСП, на която ще присъстват и останалите политически сили от местния парламент. 
 


Сходни връзки

С КОНЕЛИАНО - БЕЗ АТАНАС ГЕОРГИЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.80 секунди