изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:13 EEST
ПРОЕКТЪТ ПО "ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ" Е ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ ДОБРИЧ    
Новини

По повод публикацията на НДТ "Община Каварна спечели втори проект по "Леонардо да Винчи" в брой 198, от Художествената галерия в Добрич уточниха, че всъщност проектът е разработен от Художествена галерия Добрич.



Проект на Художествена галерия Добрич "Професионално обучение на млади специалисти по разработване на музейни образователни програми" по програма "Леонардо да Винчи" бе одобрен през май т.г. Той е разработен по мярка "Мобилност" на програмата и се основава на тезата за учене през целия живот. По проекта през февруари и март 2005 г. ще се проведе практика на четирима музейни специалисти от Художествена галерия - Балчик, Художествена галерия - Каварна, Исторически музей - Добрич, и Художествена галерия - Добрич, в Испания. В момента проектът е на етап "Селекция на ползватели" от културните институти в Балчик, Каварна и Добрич, като е разработена система от критерии за подбор на мотивирани участници, които ще бъдат ползватели на практиката догодина.
 


Сходни връзки

ПРОЕКТЪТ ПО "ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ" Е ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди