изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:01 EEST
Испанската полиция е арестувала българка при операция по разбиването на мрежа за трафик на дрога    
По светаСофия/Малага. Служители на Звеното за специализирана престъпност и насилие (UDEV) на полицията в Малага, съвместно със служители от отдел “Чуждестранни граждани” в

комисариата на полицията в Торемолинос-Беналмадена, разбиха престъпна мрежа от румънски и испански граждани, занимаваща се с нелегален трафик на хора, наркотици и упражняване на насилие, съобщиха източници на Агенция “Фокус” от полицията в Малага. Задържани са седем души, сред които и българска гражданка.
Разследването е започнало още през септември, когато са били засечени испанец и румънски гражданин, занимаващи се с прехвърлянето на жени в Малага, които са проституирали там. Предполага се, че са се занимавали също с продажба на наркотици, по всяка вероятност кокаин, както на клиенти, така и на проститутките. В последствие било открито жилището, в което са живеели заподозрените, заедно с жените, които проституирали. В същото жилище, в Торемолинос (Малага), била изготвяна и складирана дрогата. Разкрита е малка лаборатория за производство на кокаин.
Имената на задържаните при операцията са Даниел Ф.А. на 31 години, испански гражданин, румънските гражданки Габи З. на 18 години, Лакрамиоара Д. на 20 години, Глигорина М. на 26 години, румънеца Адриан К. на 17 години и 25-годишната испанка Десеада Ф.А. Арестувана е и българската гражданка Анелия К. на 22 години.
При проведения обиск, испанската полиция е иззела 40 грама кокаин с високо качество, електронна и механична везна, метална преса, оборудване за съхранение на кокаин, газова горелка и найлонови пликове. Конфискувани са също и автомобил Toyota RAV4 и 480 евро в брой.
Започната е процедура по експулсирането на нелегално пребиваващите в страната чужденци. Задържаните са предадени на испанските съдебни органи.
Всички права запазени - Информационна агенция "ФОКУС"

 


Сходни връзки

Испанската полиция е арестувала българка при операция по разбиването на мрежа за трафик на дрога | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди