изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:32 EEST
ЗАПЛАШИХА С БОМБА БОЛНИЦАТА В ГЕН.ТОШЕВО    
Ред и сигурност

25 минути по-късно същият детски глас се обадил в полицията, за да съобщи за пожар в частен дом



Анонимно телефонно обаждане за поставено взривно устройство в болницата в Генерал Тошево е подаден на телефона в местното РПУ в 15.20 ч. на 18 октомври, информираха от полицията. След получаването на сигнала служители на полицията веднага са отцепили района на болницата. Сградата е щателно проверена, бомба не е открита.

25 минути по-късно - в 15.45 ч., също на телефон в РПУ-Генерал Тошево, е получено обаждане за пожар в частен дом в града. Оказало се, че става въпрос за лъжливо повикване и отишлите на мястото огнеборци установили, че пожар няма.

От полицията предполагат, че и двете обаждания са дело на едно и също лице. И в двата случая сигналите са подадени от детски глас. В момента униформените издирват извършителя на зловредните обаждания.

Във връзка с това от РДВР предупреждават отново, че лицата, които умишлено подават анонимни и неверни сигнали в полицията, носят сериозна наказателна отговорност, визирана в редица членове от Наказателния кодекс.

 


Сходни връзки

ЗАПЛАШИХА С БОМБА БОЛНИЦАТА В ГЕН.ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди