изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:45 EEST
МЪЖ СЕ ОТРОВИ С ЛЕКАРСТВО ЗА КРАСТА ПО ОВЦЕТЕ    
Ред и сигурностМъж, доведен от свои познати от балчишкото село Сенокос, е починал в понеделник в ОАРИЛ на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, след като се отровил с лекарство срещу краста по овцете.

 По думите на придружаващите го, той се казвал Георги Иванов, на 38 години. Лекари от реанимацията предполагат, че е бил пациент на Карвуна и понякога е работил в селото. Предполага се, че е погълнал "Неоцинол". Медици разказаха, че препаратът е силно токсичен и само една глътка - около 20 грама, е достатъчна да причини смърт. Мъжът е издъхнал в понеделник около 15.40 часа. За установяване на самоличността му е потърсена полицията. От РДВР съобщиха, че починалият е 60 годишен, който от няколко месеца живеел в Сенокос. Постоянното му местожителство било село в Бургаска област.

Същия ден в отделението е починал и мъж, изпратен от болницата в Балчик. Той бил с туберкулоза и сърдечна недостатъчност.

 


Сходни връзки

МЪЖ СЕ ОТРОВИ С ЛЕКАРСТВО ЗА КРАСТА ПО ОВЦЕТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди