изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:14 EET
ПОЧТИ КАТО МОНАКО    
СпортС нови екипи ще излязат футболистите на Добруджа в предстоящия мач с Конелиано.

С нови екипи ще излязат футболистите на Добруджа в предстоящия мач с Конелиано. Новата екипировка е досущ като тази на френския футболен гранд Монако, само цветовете са различни. До края на тази седмица ще пристигнат и тренировъчните екипи, съобщиха от канцеларията на "жълто-зелените".
Докторът на отбора съобщи, че вчера всички играчи са били ваксинирани против грип. Според него, поне десет дни от терена ще отсъства Атанас Георгиев. На линия са вече Господин Господинов и Павлин Тодоров, които имаха леки контузии.
Треньорът на Добруджа Валентин Пейчев е притеснен, че не разполага с много информация за противника, но се надява тези дни да разузнае Конелиано. След като се разбра, че наставникът не е очарован от играта на преотстъпените в трета дивизия, вече мисли за други играчи по новата селекция. Имало набелязани защитници и нападатели, които можели да помогнат на отбора. Засега имената им ще бъдат запазени в тайна.      
 


Сходни връзки

ПОЧТИ КАТО МОНАКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди