изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:38 EEST
"МОЖЕ ЛИ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ ДА ИМАМЕ УДОБЕН ТРОЛЕЙБУС, ЗА ДА ХОДИМ НА РАБОТА?"    
НовиниПита Тодорка Петрова от Добрич в писмо до редакцията на НДТ

По електронната поща на вестник "Нова добруджанска трибуна" пристигна писмо от Тодорка Петрова от Добрич, която се обръща за съдействие към редакцията. В писмото си читателката ни пише, че група граждани от кв. "Добротица" ползват редовно градски транспорт - тролейбус No 123 или автобус No 233, за да стигнат до работните си места в 7.45-7.50 часа, но само в делничните дни: "Молим господата, които правят промени, уж за доброто на гражданите, да помнят, че съботните и неделните дни са работни за голяма част от града ни и молим да ни възстановят линията на автобус No 233 /или тролейбус No 123/, тръгваща от Депо в 7.22 часа. Тоест, молим спомената линия да съществува от понеделник до неделя включително".
Потърсихме управителя на "Тролейбусен транспорт" ЕООД Митко Митев, който заяви: "По принцип и автобусите, и тролейбусите в почивните дни инкасират много ниски приходи и се движат на загуба. Не е рентабилно да пуснем автобуса, но това, което можем да направим за хората от този район, е да променим разписанието на тролейбусната линия No 123. Още от тази седмица в събота и неделя тролейбус No 123 ще тръгва в 7.22 часа от Депо."
 


Сходни връзки

"МОЖЕ ЛИ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ ДА ИМАМЕ УДОБЕН ТРОЛЕЙБУС, ЗА ДА ХОДИМ НА РАБОТА?" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди