изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:40 EEST
17-годишен ученик закла майка си и близнака си в Благоевград    
Ред и сигурностБлагоевград. 17-годишен ученик закла майка си и брата си близнак в семейното жилище на улица "Дойран" №9 в Благоевград тази сутрин.

Сигналът е получен в районното полицейско управление около 9.30 часа сутринта, съобщи пред Агенция "Фокус" говорителят на РДВР-Благоевград Валери Георгиев.
Момчето е изнесло труповете на майка си - лекарка по професия и брат си на стълбищната площадка и се е барикадирало в апартамента. То е било въоръжено с множество ножове и остри отверки, допълни Валери Георгиев. С тях е извършено и жестокото двойно убийство. Убиецът е отказал да разговаря с полицейските психолози и след спецакция на РДВР-Благоевград полицаите успяват да го упоят и отведат в специализирано лечебно заведение около 11.30 часа. Акцията е проведена под ръководството на главния секретар на МВР ген.-лейтенант Бойко Борисов, който е бил уведомен незабавно за убийството и е отпътувал за Благоевград.
"Момчето е отказало всякакъв контакт с полицията и екипа психолози. Той е ученик, но от февруари е имал проблеми и не е посещавал училище. Няма данни да е вземал наркотици", каза още говорителят на РДВР-Благоевград. По информация на съседи в семейството на убиеца е имало скандали от известно време, но все още няма данни дали това е причината за двойното убийство.
Продължава огледът на местопрестъплението от служители на РДВР-Благоевград, Окръжната прокуратура и следствието, заяви пред Агенция "Фокус" директорът на РДВР-Благоевград ген. Богомил Янев. Той допълни, че след приключване на огледа ще бъде направено официално съобщение за поредното жестоко убийство, извършено от непълнолетен. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

17-годишен ученик закла майка си и близнака си в Благоевград | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 4.10 секунди