изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:22 EEST
ХАЙДУЧИ възхитена от родни фотографи    
Любопитно

  Специалната фотосесия на певицата ще украси корица на българско списание



 

   Румънската сензация Хайдучи е лицето, което ще ви се усмихва от корицата на новия брой на списание “Червило” този месец! Изпълнителката на най-големия хит на лято 2004 “Dragostea Din Tei” посети България в началото октомври и отдели повече от два часа от престоя си тук, за да заснеме специална фотосесия за стилното издание. Винаги усмихнатата Паула Митраке истински се забавляваше по време на снимките и не спря нито за миг да позира пред обективите на фотографите от студио МЕМ. За фотосесията тя смени три тоалета: една черна мини рокля, една жълта с асиметрична линия и едно страхотно ¾ палто от естествена кожа. Накрая даже успя да отмъкне един от фотоапаратите и да си поиграе с него. Всички тези забавни моменти можете да видите в новия брой на списанието. Паула нямаше никакви претенции при подготовката на снимките и изцяло се довери на уменията на гримьори и фризьори и по поведението й личеше, че има опит в правенето на рекламни снимки. Звездата и нейният мениджър изказаха възхищението си от професионализма на фотографите и дори проявиха интерес към закупуване на част от снимките. Очаровани от 27-годишната румънка издателите на списание “Червило” й подариха българска икона и букет прекрасни розови рози. Специално за читателите на “Червило” Хайдучи даде ексклузивно интервю, което завърши със собственоръчно написано послание.

В момента Хайдучи довършва работата си по дебютния си албум, който се очаква да излезе до края на годината, но преди това отново ще я видим в класациите с новия си втори сингъл.

 


Сходни връзки

ХАЙДУЧИ възхитена от родни фотографи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди