изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:37 EEST
Мощно “Welcome” парти посрещна 1-ви курс на Международния колеж в Добрич    
Любопитно

ТАНЦИ, ТОРТИ, НОМИНАЦИИ ... И НЕЩО ДРУГО ОБЕДИНИХА СТУДЕНТИТЕ В НОЩ МЕЖДУ ЗАНЯТИЯТА



С мощно парти за “Добре дошли” посрещнаха първокурсниците от Международния колеж в Добрич в сряда вечерта. Колегите от втори и трети курс показаха как може здраво и стилно да се празнува дълго нощем между два учебни дни, без на другата утрин това да личи на занятията. Бъдещите професионалисти дадоха и получиха лекция и упражнения на живо за забавление на всички.

Музика, танци, състезания и номинации изпълниха нощта. Имаше и търг “на тъмно”. Никой не знаеше за какво наддава в кашоните. Борко спечели срещу 35 лева от първата кутия червената химикалка на директорката на учебната дейност Олга Георгиади. Окриляни от треска какво ще ударят във втория кашон, студентите наддаваха бясно. Колежка вдигна до недостижимата сума от 52 лева. Водещият търга Калоян извади нови червени бикини и ги даде на победителката с пожелание за много горещи пози.

Другото състезание бе за бързо изяждане на торта без прибори и без помощта на ръцете. Имаше и номинации.

Студентът Иво от Норвегия обяви “човека, който стои зад всяко после-парти и всеки купон... Световният рекордьор по пиене и ядене... Рекламното лице на водка...” Номинацията заедно с бутилка “Флирт” грабна Пешо Желязото. Пако Пакистанеца се оказа печеливш като ”човекът в сянка, човекът, който стои зад всяка тъмна сделка, кръстникът на колежанската мафия, бащата на корупцията, главен акционер на най-голямата пирамида...” Пламен Кмета подари пищов на номинирания.

Лютата битка за топ модел на колежа спечели Калоян. “Всяко момиче в колежа би мечтало този човек да бъде сериозният й приятел и впоследстие бъдещият партньор в живота... Мили момичета! Бъдете готови за трагичната развръзка. Море от рев за елегантния ни колега. Той вече е влюбен в неговата страстна, знойна, гореща бомбастична приятелка – ютията” – пише в номинацията.

В продължилите до зори номинации всички колежки бяха супер и готови за мис. Веселбата продължи до зори. След няколко часа занятията започваха. Аудиториите бяха пълни със студенти, настроение и много свежи спомени. След тренинга от летните стажове от Аляска до екватора в Международния колеж в Добрич времето и натоварванията са доста относителни величини. В тази празнична нощ за “добре дошли” първокурсниците влязоха на висока скорост във високите орбити на туризма, мениджмънта и забавленията. Сутринта всички осъмнаха по-единни в ученето, шоуто и удоволствията. 

Връзки с обществеността 

Международен колеж - Албена 

Добрич

 


Сходни връзки

Мощно “Welcome” парти посрещна 1-ви курс на Международния колеж в Добрич | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Мощно “Welcome” парти посрещна 1-ви курс на Международния колеж в Добрич
Автор: Anonymous да 2004-10-22 @ 02:49 EEST
bre,bre,bre....v d4-to ima vis6e obrazovanie.....i studenti.....smqh......6to pi6ete samo gluposti!
Мощно “Welcome” парти посрещна 1-ви курс на Международния колеж в Добрич
Автор: Anonymous да 2004-10-22 @ 11:31 EEST
Чудесно е да научим,че в Добрич има студентски живот изпулнен с веселие и смях.Пожелавам на студентите освен здраво учене и все така да се се организират в щури купони,за да си спомнят след време с умиление за това време.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди