изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:32 EEST
Има вероятност 17-годишният Красимир, убил майка си и брат си в Благоевград, да е вземал наркотици, заяви ген. Бойко Борисов    
Ред и сигурност  Благоевград. Има вероятност 17-годишният Красимир Маджиров, който уби тази сутрин майка си и брат си в Благоевград, да е вземал наркотици, тъй като по тялото му има следи от убождания. Но това ще бъде доказано от експертизата.

Това заяви пред Агенция "Фокус" главният секретар на МВР генерал-лейтенант Бойко Борисов, който ръководи спецакцията на полицията по задържането на двойния убиец.
По думите на ген. Борисов най-вероятният мотив за жестокото двойно убийство е отключило се психическо заболяване на 17-годишния ученик.
"Момчето е в ареста на РДВР-Благоевград, заедно с медицински екип и най-вероятно ще му бъде наложена постоянна мярка "задържане под стража". Огледът на местопрестъплението приключи", допълни главният секретар на МВР. Ген. Борисов каза още, че бащата, който не е бил жилището по време на убийството, е изпаднал в шоково състояние и медицински екип се грижи за него. Бащата не може да се обясни защо и как е станало двойното убийство.
Както "Фокус" съобщи 17-годишният Красимир Маджиров закла майка си Дафина и брата си близнак Иван в семейното жилище на улица "Дойран" №9 в Благоевград тази сутрин. Сигналът е получен в районното полицейско управление около 9.30 часа, съобщи пред "Фокус" говорителят на РДВР-Благоевград Валери Георгиев.
Момчето е изнесло труповете на майка си - лекарка по професия и брат си на стълбищната площадка и се е барикадирало в апартамента. То е било въоръжено с множество ножове и остри отверки, допълни Валери Георгиев. С тях е извършено и жестокото двойно убийство. Убиецът е отказал да разговаря с полицейските психолози и след спецакция на РДВР-Благоевград полицаите успяват да го упоят и изведат от жилището около 11.30 ч. Акцията е проведена под ръководството на главния секретар на МВР ген.-лейт. Бойко Борисов, който е бил уведомен незабавно за убийството и е отпътувал за Благоевград.
"Момчето е отказало всякакъв контакт с полицията и екипа психолози. Той е ученик, но от февруари е имал проблеми и не е посещавал училище. Няма данни да е вземал наркотици", каза още говорителят на РДВР-Благоевград. По информация на съседи в семейството на убиеца е имало скандали от известно време, но все още няма данни дали това е причината за двойното убийство.
 


Сходни връзки

Има вероятност 17-годишният Красимир, убил майка си и брат си в Благоевград, да е вземал наркотици, заяви ген. Бойко Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди