изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:27 EEST
"ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ" НЕ СЕ СЪМНЯВАТ В ПОБЕДАТА НАД "КОНЕЛИАНО"    
СпортФутболистите на "Добруджа" посрещат утре в Албена от 16.00 ч.  състава на "Конелиано" в мач от десетия кръг на "Б" група.

Футболистите на "Добруджа" посрещат утре в Албена от 16.00 ч.  състава на "Конелиано" в мач от десетия кръг на "Б" група. В миналия кръг подмладеният тим на село Герман игра силно и постигна победа над коравия отбор на "Светкавица" /Тщ/. Както е известно, "Конелиано" е сателит на столичния гранд ЦСКА и няма съмнение, че "червените" юноши ще се хвърлят с всички сили срещу доскорошния лидер на втора дивизия. На проведената вчера пресконференция старши-треньорът на "жълто-зелените" Валентин Пейчев заяви, че не се съмнява в победата на своите възпитаници, стига те да играят правилно. Наставникът на добруджанци сподели, че тренировките през седмицата са били пълноценни и всички са участвали с нужната отговорност в заниманията. Утрешния сблъсък ще пропусне поради травма опитният футболист Атанас Георгиев. Здравословни проблеми в последните дни е имал защитникът Антон Димитров, но очакванията са той да бъде напълно възстановен за мача с "Конелиано".
 Останалите мачове от кръга са : "Локомотив" /ГО/ - "Спартак" /Пл/, "Поморие" - "Черноморец", "Светкавица" - "Ботев", "Академик" /Св/ - "Шумен", "Етър" - "Пирин 1922", "Рилски спортист" - "Вихрен", "Миньор" /Бобовдол/ - "Доростол".
 


Сходни връзки

"ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ" НЕ СЕ СЪМНЯВАТ В ПОБЕДАТА НАД "КОНЕЛИАНО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди