изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:57 EEST
ИЛИЯН ИЛИЕВ ПРОПУСКА МАЧА С НСА    
СпортУтре сутринта хандбалистите на "Добруджа" тръгват за столицата, където от 16.30 ч. ще се изправят срещу амбициозния състав на НСА в среща от първенството на "А" група.

Утре сутринта хандбалистите на "Добруджа" тръгват за столицата, където от 16.30 ч. ще се изправят срещу амбициозния състав на НСА в среща от първенството на "А" група. Президентът на добричкия клуб Георги Андреев, който същевременно е и старши-треньор на мъжкия състав, сподели, че въпреки кадровите проблеми добруджанци ще играят за победа и ще направят всичко възможно, за да докажат, че досегашните им успехи в шампионата не са случайни. За съжаление, поради контузия мача със "студентите" ще пропусне капитанът на добричкия тим Илиян Илиев. Под въпрос е и участието в срещата на Димитър Пламенов, който също лекува травма. Както вече писахме, Г. Андреев няма да може да разчита и на национала Светослав Божков, който до края на сезона ще играе като преотстъпен във варненския "Локомотив". Другите двубои от четвъртия кръг на "А" хандбална група са : "Пирин" /Г. Делчев/ - "Левски" /Левски/, "Спартак" /Вн/ - "Локомотив" /Вн/, "Железничар" /Сф/ - АСТИ' 91 /Хс/, "Цар Самуил" /Петрич/ - "Осъм" /Лч/.  
 


Сходни връзки

ИЛИЯН ИЛИЕВ ПРОПУСКА МАЧА С НСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди