изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:23 EET
Алла Пугачова не иска да я снимат на концерта й, не дава интервюта    
КултураПървата дама на руската естрада, която изгря у нас през 1975 г., пее довечера в НДК

Алла Пугачова (AllaPugacheva.ru) изнася в петък вечерта концерт в НДК, за който се твърди, че ще е един от последните в кариерата й.

Първата дама на руската естрада изгря на "Златния Орфей" в Слънчев бряг през 1975 г. със своя, наистина разтърсваща версия на песента на Емил Димитров "Арлекино".

В биографията й също има нещо общо с него - родена е в семейство на певица и цирков артист, свири от малка на пиано.

Сред най-известните й песни са още "Все могут короли", "Старинные часы", "Милион роз", както и нейните собствени композиции, които в началото представя за музика от младия и талантлив Борис Горбунос (и дори се дегизира като него, за да е пълна мистификацията).

Снима се във филмите "Жената, която пее" и "Дойдох и говоря", а дъщеря й Кристина Орбакайте (Orbakaite.net) става актриса.

Всички билети за шоуто, които струваха между 10 и 60 лв., са разпродадени.

Този път обаче гостенката е отказала каквото и да било посрещане на VIP-а на летище София, а в договора й изрично е записано, че не трябва да бъде снимана, поради което зрителите на концерта ще бъдат специално проверявани за фотоапарати, информира "Дарик радио" (Darik.net).

Подобно на друг ветеран, който имаше концерт у нас в началото на седмицата - Джери Лий Луис, певицата няма да дава и интервюта.

Тази пролет Алла, която продължава да е мегазвезда в родината си, отпразнува 55-годишнината си и 10 години от сватбата си с българина Филип Киркоров.

Той също направи главоломна кариера в Русия, а неотдавна гостува у нас с откъси от мюзикъла "Чикаго", които изпълни и в "Шоуто на Слави".

В България Киркоров доведе със себе си и младата Анастасия Стоцкая, в която обяви, че виждал младата Алла.

На една от последните си фотосесии съпругата му пък позира с двойник на Слави Трифонов, а за истински неин фаворит се спряга водещият на руското "Стани богат" Максим Галкин.

Напоследък певицата дава напътствия на младите таланти, участващи в руското риалити шоу "Фабрика звезд", което наподобява американското "American Idol" и нашето "Хит минус едно".

http://news.netinfo.bg

 


Сходни връзки

Алла Пугачова не иска да я снимат на концерта й, не дава интервюта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди