изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:15 EEST
"ЖИЛФОНД-ИНВЕСТ" ЕООД ИСКА СПИРАНЕТО НА ПРОДАЖБИ НА ОБЩИНСКИ ЖИЛИЩА ЗА 2 ГОДИНИ    
НовиниНа предстоящата сесия на вниманието на съветниците от местния парламент ще бъде представена докладна, с която се иска спирането на продажбата на общински жилища за срок от две години.

Управителят на общинското дружество Илия Михайлов коментира за НДТ, че тази докладна се внася по негово настояване. "Предвид състоянието на пазара на недвижими имоти, фирмата и респективно общината търпят загуби. Няма да крия, че откакто скочиха цените на пазара, се подадоха много молби за закупуване на жилища от общинския фонд. Нашите цени на квадратен метър не са актуализирани от 1998 г. и спрямо пазарните цени се получава една огромна разлика. Например гарсониера от общинския фонд се движи между 4-5 хил. лв., докато на свободния пазар се продава двойно. Ако нашето предложение бъде одобрено, то за две години ще спрат продажбите. Единствено жилища ще могат да закупят тези наематели, чиито молби са минали през комисиите и са получили одобрението им" - коментира още И. Михайлов.
 


Сходни връзки

"ЖИЛФОНД-ИНВЕСТ" ЕООД ИСКА СПИРАНЕТО НА ПРОДАЖБИ НА ОБЩИНСКИ ЖИЛИЩА ЗА 2 ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди