изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:47 EET
ОБЕДИНЕН СПОРТЕН КЛУБ УЧРЕДИ РДСГ    
СпортОбединен спортен клуб "Устрем" към Районното дружество на слепо-глухите /РДСГ/ в Добрич бе учреден в края на миналата седмица.

 За председател на Управителния съвет на клуба бе избрана Калинка Ковачева - шеф на РДСГ, в ръководството влизат още Кристина Димитрова и Ваня Нисова. Контролният съвет е с председател Желязка Ненчева и членове Марийка Атанасова и Руска Ангелова. Изпълнителен директор е управителят на ЕООД "Спортни имоти" Пламен Папазов. Приети бяха устав на клуба, спортен план за 2004-2005 г., финансова програма. "Целта на клуба е да се развиват слепо-глухите спортисти", сподели К. Ковачева. Неговите членове ще участват в държавните първенства на Националната асоциация на слепо-глухите в България и ще бъдат включвани в национален отбор на страната ни, който ще се представя и в международни прояви. На учредяването на спортния клуб присъстваха председателят на Националната асоциация на слепо-глухите в България Димитър Парапанов, секретарят й Светлозар Парапанов и др. Избрани бяха и пълномощници за Националната федерация на слепо-глухите - К. Ковачева, К. Димитрова, В. Нисова и П. Папазов. Федерация ще бъде учредена в началото на следващата година.

 


Сходни връзки

ОБЕДИНЕН СПОРТЕН КЛУБ УЧРЕДИ РДСГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди