изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:24 EEST
Шампионска титла за юношите на "Добрич"    
СпортОтлично се представиха състезателите на "Добрич" в държавното отборно първенство по вдигане на тежести за юноши, което се проведе в Бургас.

Отлично се представиха състезателите на "Добрич" в държавното отборно първенство по вдигане на тежести за юноши, което се проведе в Бургас. След като спечелиха четири първи места в отделните категории, възпитаниците на четирикратната европейска шампионка Жанета Георгиева заслужено триумфираха като победители. Айдън Яшар направи поредното си силно състезание и уверено зае първото място в кат. до 69 кг. Като победители завършиха още Светослав Иванов /77 кг/, Анани Ташев /85 кг/ и Даниел Андонов /105 кг/. Достойно се представиха и останалите състезатели на добричкия клуб, взели участие в първенството : Данчо Николов се нареди на второ място в кат. до 77 кг, Стоян Стоянов стана пети в кат. до 62 кг, а Диян Божков - осми в кат. до 85 кг. Така юношите на "Добрич" събраха 1023 точки и спечелиха титлата. След тях се наредиха "Марица" /Пд/, "Хасково" и "Добруджа". Ето какво сподели след състезанието Ж. Георгиева :"Представихме се идеално. Показахме, че вървим в правилна посока - след като преди няколко дни нашият отбор спечели първото място в първенството на децата, сега и юношите ни станаха шампиони. Това е безспорен успех, като се има предвид, че само "Добрич" успя  да спечели две титли от държавните отборни първенства."  
 
 


Сходни връзки

Шампионска титла за юношите на "Добрич" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди