изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:27 EET
ОПРЕДЕЛЯТ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ДБТ, КОИТО ЩЕ ОБМЕНЯТ ОПИТ ВЪВ ФРАНЦИЯ    
НовиниМотивационно обучение на специалисти от дирекция "Бюро по труда", които ще обменят опит с колегите от френския град Тарнос, ще се проведе през тази седмица, съобщи старши експертът Маргарита Матева. Както НДТ писа, дирекцията спечели проект  "Обмен на опит с местните служби по заетостта от АЗ за повишаване на професионалните компетентности", който се осъществява със съдействието и финансовата подкрепа програма "Леонардо да Винчи" на ЕС.

Проектът предвижда през май 2005 г. експерти от добричката ДБТ да посетят Тарнос в рамките на една седмица. Реализацията му в момента е на етап "Селекция на ползватели", която предвижда мотивационното обучение. Чрез него ще бъдат установени нагласата и готовността на потенциалните кантати да участват в ефективното му реализиране. "Съдържанието на този проект не отразява задължително възгледите на ЕС или на Националната агенция, както и не ангажира същите с каквато и да било отговорност от тяхна страна" - подчерта М. Матева.
 


Сходни връзки

ОПРЕДЕЛЯТ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ДБТ, КОИТО ЩЕ ОБМЕНЯТ ОПИТ ВЪВ ФРАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди