изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:35 EEST
408 ПРОВЕРКИ В ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ СА ИЗВЪРШЕНИ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА    
Новинипрез първите девет месеца на годината

408 проверки на търговски обекти, намиращи се на територията на община Добричка, са извършени от 1 януари до 30 септември. Това става ясно от информация за състоянието на търговското обслужване в населените места, която ще бъде разгледана на предстоящата сесия на ОбС. При извършените проверки са съставени девет акта и са издадени осем наказателни постановления. През деветте месеца са проведени 225 консултации и справки, съгласувани са 11 търговски обекта, преди да се пристъпи към регистрацията им. От услуги, такси, разрешения, удостоверения и лицензии за спиртни напитки са реализирани 37 526 лева. Сумата е със 7 580 лева по-малка в сравнение със същия период на м.г.  поради отпадане на регистрацията и годишните такси за казани, лицензиите за продажба на спиртни напитки, отказа за продажба на тютюневи изделия в заведенията заради поскъпването им и по други причини.
85 са заведенията за хранене и развлечения на територията на общината, става ясно още от информацията, магазините се 172. В селата действат 14 регламентирани пазари за живи животни и селскостопанска продукция.
 


Сходни връзки

408 ПРОВЕРКИ В ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ СА ИЗВЪРШЕНИ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди