изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:54 EEST
340 български хотела станаха част от световен сайт за хотели    
ИкономикаInn26.com e световен сайт за хотели, в който са включени над 50 000 обекта, 16 000 града в повече от 204 държави, в това число 340 хотела за България.  Базата включва, както

хотели в различните категории от 1 до 5 звезди, така и хостели, мотели, квартири, апартаменти, къмпинги и т.н. Те са описани със своята категория и всички услуги, които предлагат. Има снимки, адреси, телефони и карта с точното разположение на базата в съответния град. Отделно има кратка информация за избраната дестинация. От гледна точка на потребителя страницата е лесна за навигация. Чрез „формата за директен контакт” туристи от цял свят могат да правят директно резервации в посочените туристически обекти напълно безплатно.

След като туристът избере дестинацията и мястото за отсядане, попълва и изпраща „форма за директен контакт”. В нея се попълват, име, e-mail, датите за настаняване, за колко човека, изборът на стая (единична, двойна, апартамент), за пушачи или непушачи и др.

След това от хотела връщат информация дали имат свободни места и дали може да изпълни поръчката. При положителен отговор туристът трябва да направи потвърждение на резервацията.

Повечето градски хотели в България, които разчитат за привличането на чужди бизнес гости, присъстват в Inn26.com. Например от София са представени 43 бази. Сред петзвездните са "Радисън САС София", "Кемпински хотел Зографски", "Грандхотел София", "Шератон София хотел Балкан" и "Замъка Хранков".

В тази категория единствено присъствие не отбелязва "Хилтън София", показва справка в системата. Освен това са включени и редица малки хотели от една до четири звезди както в централната градска част, така и в кварталите под Витоша - Симеоново, Драгалевци и Бояна.

В Inn26 влизат бази по българското Черноморие - в курортите Слънчев бряг, Златни пясъци, "Св. св. Константин и Елена", Албена, Несебър, Приморско и др. Такива има и от зимните комплекси Боровец, Банско, Пампорово. Страната е представена в системата още с 59 къщи за гости и 26 сгради с апартаменти и студиа, които се отдават под наем на принципа като хотели.
Регистрирането на туристически обекти в Inn26 става по интернет. Видовете абонаменти и подробности за тях има на страницата на портала inn26.com.

http://www.journey.bg/
 


Сходни връзки

340 български хотела станаха част от световен сайт за хотели | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди