изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:07 EEST
СЪСТЕЗАТЕЛИ НА "ДОБРУДЖА' 99" ТРЪГВАТ ДНЕС ЗА АВСТРИЯ    
СпортСедем лекоатлети на "Добруджа' 99" тръгват днес за Австрия, където на 30 и 31 октомври ще вземат участие в две  международни състезания по спортно ходене.

Седем лекоатлети на "Добруджа' 99" тръгват днес за Австрия, където на 30 и 31 октомври ще вземат участие в две  международни състезания по спортно ходене. Сред тях са натрупалите много опит в държавни първенства и международни турнири Еманоела Янкова и Мариета Събева, както и спечелилият неотдавна златен медал в Словакия Венцислав Любомиров. Старши-треньорът Николай Янков ще даде шанс за изява и на няколко свои възпитаници, които за първи път излизат зад граница. Това са Тихомир Иванов, Магдалена Димитрова, Красимира Колева и Калина Николова. Еманоела Янкова ще се състезава на 10 км при жените, а Мариета Събева - на 5 км при девойките младша възраст. Всички останали  представители на "Добруджа' 99" ще мерят сили на 3 км  при момичетата и момчетата до 12-13-годишна възраст.
 


Сходни връзки

СЪСТЕЗАТЕЛИ НА "ДОБРУДЖА' 99" ТРЪГВАТ ДНЕС ЗА АВСТРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди