изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:01 EEST
ФЕДЕРАЦИЯТА СМЕНИ РЕФЕРИТЕ ЗА МАЧА В ДОБРИЧ    
СпортВ събота от 11 часа в зала "Русалка" отборът на "Добруджа" посреща "Цар Самуил /Петрич/, в мач от петия кръг на "А" група.

В събота от 11 часа в зала "Русалка" отборът на "Добруджа" посреща "Цар Самуил /Петрич/, в мач от петия кръг на "А" група. Във временното класиране възпитаниците на Георги Андреев си поделят първото място с отборите на "Спартак" /Варна/ и "Пирин" /Гоце Делчев/. След четирите кръга, трите тима имат в актива си по три победи и едно реми. "Целта ни в предстоящия мач ще бъде да спечелим. Няма да ни бъде лесно, тъй като отборът от Петрич е силен и корав. Петричани се славят с това, че на терена стигат до победата със симулативна игра. Ако играем нашата игра, няма да имаме никакви проблеми", каза днес треньорът на клуба Георги Андреев. Клубният бос заяви още, че единствено Илиян Илиев няма да вземе участие в срещата, тъй като лекува контузия. Останалите състезатели, които през седмицата се оплакваха от  леки травми, ще бъдат готови за мача. Разбра се още, че Българската федерация по хандбал е направила смяна на съдийската бригада за двубоя в Добрич. Първоначално двата тима трябваше да бъдат изведени от реферите Йорданов и Калакунов, които са от Кубрат и Бяла, но в последствие стана ясно, че съдиите са сменени. Реферите в зала "Русалка" ще бъдат от Шумен.     
Междувременно добричлията Светослав Божков дебютира в тазгодишното хандбално първенство с фланелката на "Локомотив" при загубата на "железничарите" от "Спартак". В дербито на Варна и шампионата добруджанецът реализира два гола.  Шампионът на хандбал "Спартак" победи "Локомотив-Надин" с 26:17 (13:10). "Железничарите" излязоха притеснени предвид това, че трябва да спечелят на всяка цена и сривът беше налице. През първата част те не вкараха гол в продължение на 10 минути, а във втората сушата бе 9 минути. Треньорът Александър Коваленко отказа да се яви пред журналистите след мача. Президентът Александър Евтимов бе категоричен: "Не играхме нищо, как да спечелим".
На другия полюс бе Пенко Златев: "След тази победа сме 100 процента първи след плейофите". Президентът на клуба Павлин Павлов също остана много доволен от успеха. НДТ
 


Сходни връзки

ФЕДЕРАЦИЯТА СМЕНИ РЕФЕРИТЕ ЗА МАЧА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди