изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:05 EET
Бронзови медали за добричките двойки в столицата    
СпортС участието на състезатели от над 15 клуба в столичната зала "Христо Ботев" се проведе републикански турнир по спортни танци.

С участието на състезатели от над 15 клуба в столичната зала "Христо Ботев" се проведе републикански турнир по спортни танци. И двете добрички двойки, взели участие в надпреварата, се представиха отлично. В клас 13 D Златин Костов и Изабела Митева очароваха публиката и при голямата  конкуренция на 18 танцови двойки заслужено се окичиха с бронзови медали. Освен това Златин и Изабела прибавиха пет важни точки в своя актив и вече им трябват само две точки, за да преминат в по-горния клас - 13 С. Много силно състезание в клас 18 D направиха ГеоргиПетров и Мая Ташкова. С отличното си представяне те също завоюваха бронзови медали и прибавиха две точки към актива си. Безспорният успех на нашите състезатели в столицата е поредното доказателство за ползотворната работа на добричките двойки с лицензираните треньори от Русе Иван и Елена Деспотови.   

 

 


Сходни връзки

Бронзови медали за добричките двойки в столицата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди