изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:04 EET
ОБЛАСТЕН ШАМПИОНАТ ПО ВОЛЕЙБОЛ    
СпортВ събота - 30 октомври, се проведоха срещите от І кръг на областния шампионат по волейбол.

В събота - 30 октомври, се проведоха срещите от І кръг на областния шампионат по волейбол.
За най-голямо съжаление на любителите на тази игра от с.Кардам, техният представител - отборът на "Локомотив", не успя да организира изиграването на срещите си срещу "Иванов клуб" от Добрич и "Калиакра" - Каварна, и загуби служебно.
В залата на УСШ в областния град приятелите на волейбола станаха свидетели на четири срещи, които им предложиха много положителни емоции. Волейболистите от "Граничар" с. Росица малко трудно, но напълно заслужено победиха с по 2:0 гейма представителите на "Вихър" с. Сенокос и "Спортист-99" от Ген. Тошево. Последните два отбора бяха съставени изцяло от юноши, което - въпреки загубите им, е предпоставка за продължение на волейболните традиции в нашия регион. За това основен принос имат техните ръководители - Руслан Томов на генералтошевци и Емил Енчев - учител от с. Сенокос.
Младите волейболисти от Ген. Тошево и с. Сенокос загубиха почти "без бой" срещите си с отбора на "Кронос" от град Добрич -  съставен от волейболисти на дългогодишните участници в областното първенство "Екип-16" и "Екип-2". И двете срещи завършиха за по-малко от половин час с победи с по 2:0 за добричките състезатели.
За втори кръг и 7-те участващи отбора ще се съберат на 6 ноември в залата в Ген. Тошево. Целта е волейболните срещи между тях да станат част от Деня на Ген.Тошево - една традиция, с която вече шеста година по ред волейболистите отдават своя принос в празника на града. Срещите започват от 08:30ч.
Временно класиране:
1-2. "Кронос" и "Граничар" 4 точки
3-4. "Иванов клуб" и Калиакра" 2
5-6. "Вихър" и "Спортист-99" 2
7. "Локомотив" 0                                         
 


Сходни връзки

ОБЛАСТЕН ШАМПИОНАТ ПО ВОЛЕЙБОЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди