изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:23 EEST
НАД 420 УЧЕНИЦИ ЩЕ БЪДАТ ПОДПОМОГНАТИ С АКЦИЯТА “ДЕЦАТА НА ДОБРИЧ”    
ОбществоИмената на 420 ученици от Добрич, чиито семейства се намират в неравностойно положение, вече са включени в списъците за подпомагане на акцията “За децата на Добрич”, съобщи за НДТ координаторът Светла Иванова.

 

Както вестникът ни писа, акцията се провежда от община Добрич, двата църковни храма, БЧК и медиите по инициатива на народния представител на НДСВ д-р Антония Първанова и е посветена на Деня на Християнското семейство - 21 ноември. Списъци на нуждаещите се деца вече са подали ръководството на седем добрички училища - “Н. Й. Вапцаров” /58 деца/, “Йордан Йовков” /54/, “П. Волов” /199/, “Л. Каравелов” /17/, “Дора Габе” /68/, “Х. Ботев” /6/ и Хуманитарна гимназия “Св.Св. “Кирил и Методий” /18/. С. Иванова уточни, че приемането на списъци продължава. Според нея, миряни правят дарения в двата храма в града - “Свети Георги” и “Света Троица” - основно дрехи и обувки. Своя принос вече са дали учениците от 7 б клас на училище “Христо Смирненски”, акция тече и в “Любен Каравелов”. Припомняме, че набирането на дрехи, обувки, учебни помагала и учебници за деца в неравностойно положение в Добрич ще продължи в двете църкви до 19 ноември.
 


Сходни връзки

НАД 420 УЧЕНИЦИ ЩЕ БЪДАТ ПОДПОМОГНАТИ С АКЦИЯТА “ДЕЦАТА НА ДОБРИЧ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди