изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:40 EEST
ЕВАКУАЦИЯ ПРИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ТРЕНИРАТ В УЧИЛИЩЕТО В СВОБОДА    
ОбществоПоказно занятие на тема “Евакуация на учениците и служителите при земетресение и оказване на първа медицинска помощ на пострадалите” ще се проведе в петък от 11.30 часа в ОУ “Добри Войников” в с. Свобода, съобщи за НДТ директорът на дирекция “Образование и култура” в община Добричка Наташа Василева.

 В него ще вземат участие ученици от 1 до 8 клас, преподаватели и помощен персонал. Показното занятие ще бъде представено пред всички директори на 21 училища на територията на общината, експерти от “Гражданска защита” и представители на Регионалния инспекторат. “Целта е бърза евакуация на присъстващите на територията на училището при земетресение, напускане на сградата без паника, съхраняване на задължителната училищна документация, развиване на умения на подрастващите за оказване на първа медицинска помощ”, обясни Н. Василева. Тя допълни, че общинското занятие се провежда по Националната програма за действие на населението при бедствия, аварии и катастрофи.
 


Сходни връзки

ЕВАКУАЦИЯ ПРИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ТРЕНИРАТ В УЧИЛИЩЕТО В СВОБОДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди