изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:35 EET
ИТАЛИАНЦИ ЩЕ НИ УЧАТ КАК ДА ПАРКИРАМЕ    
НовиниВчера се състоя работна среща между зам.-кмета по устройство на територията арх. Пламен Ганчев и представители на Общинска компания за организация на движението, изграждане и стопанисване на паркинги от град Удине, Италия, които са партньори на италианския консорциум АМГА, съобщиха от пресслужбата на общината.

Сред гостите бе и оперативният директор на Общинската компания Лука Бенедито. По време на срещата са били обсъдени възможности за сътрудничество при разработване и реализиране на проект за организация на движението и паркирането на територията на град Добрич. Отчетено е, че община град Добрич не разполага с концепция, която да определя организацията на движението и паркирането на автомобили, което е причина за проблемите, свързани с хаотичното паркиране и движение. Италианските предприемачи в близки срокове ще депозират пред община град Добрич официално предложение за сътрудничество при разработването и реализирането на Проект за организацията на уличното движение и паркиране, след което ще бъдат уточнени параметрите на бъдещото сътрудничество. В рамките на своята визита гостите от италианския град Удине са посетили още София и Плевен.
 


Сходни връзки

ИТАЛИАНЦИ ЩЕ НИ УЧАТ КАК ДА ПАРКИРАМЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди