изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:01 EEST
"ДОБРУДЖА" ЩЕ ПОТАПЯ В АЛБЕНА БУРГАСКИТЕ "АКУЛИ"    
СпортДобруджа приема в Албена Черноморец /Бургас/ в среща от 12 кръг на БФГ. Вчера селекционерът на добричлии Валентин Пейчев каза: "Имаме желание да спечелим двете си домакинства до края на есенния дял на първенството, както и колкото се може повече точки в двете срещи на чужд терен."

Добруджа приема в Албена Черноморец /Бургас/ в среща от 12 кръг на БФГ. Вчера селекционерът на добричлии Валентин Пейчев каза: "Имаме желание да спечелим двете си домакинства до края на есенния дял на първенството, както и колкото се може повече точки в двете срещи на чужд терен."  Наставникът сподели, че кадровите проблеми в отбора отшумяват. На последната тренировка нападателите са имали специални упражнения за подобряване на реализаторските  умения. "Ще излезем с боеспособен тим, който да се пребори за трите точки. Колкото до скандалите в противниковия лагер, бих казал, че нас не ни интересуват. Проблемите са си техни. Имаме информация за съперника от видеозаписи с ранни мачове на Черноморец, но това ми бе достатъчно, за да ги разуча" - допълни Пейчев. Той усилено вече мисли за новата селекция на "жълто-зелените". Провел е разговор с двама футболисти, чийто имена и отбори ще останат в тайна до сключване на техните контракти с добричкия тим. Селекционерът ще продължи да дава шанс на юношите, за да могат да се реализират в родния си клуб. "Тази седмица ще гледам мачове от "В" група и ще търся млади таланти" - допълни Пейчев, който каза още, че е останал възхитен от футболните качества на Добромир Бонев. Мачът с бургаските "акули" ще се проведе в събота от 14.30 часа в Албена. Главен рефер на двубоя край морето ще бъде Ивайло Бозев.
Дни преди срещата Бургас отново бе разтърсен от скандали в кухнята на  Черноморец. Президентът на бургаския тим Ивайло Дражев афишира, че двама играчи го изнудвали. Става въпрос за Слави Костенски и Петър Кюмюрджиев, на които преди няколко дни той изхвърли багажа от съблекалнята на стадиона.
"На Костенски му предложих 500 лв. заплата, но той отказа. Поиска транш от 8000 лв., като 4000 от тях на ръка. Казах му, че ако иска да играе голям футбол, трябва да се бори за премии и заплати. Кюмюрджиев пък призна, че е по-добре да върти хотел в Созопол, отколкото да играе за парите, които му дава Черноморец" - каза Дражев. С или без проблеми Черноморец винаги е бил непредвидим съперник и именно за това възпитаниците на Валентин Пейчев ще трябва да подходят сериозно към мача.  НДТ
 


Сходни връзки

"ДОБРУДЖА" ЩЕ ПОТАПЯ В АЛБЕНА БУРГАСКИТЕ "АКУЛИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди