изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:55 EET
НАЙ-ДЪЛГАТА МАСА ЗА ПИЕНЕ НА РАКИЯ    
Любопитно

На 13 ноември върху пространството пред Билетния център на НДК в столицата ще бъде построена най-дългата маса за пиене на ракия, с която “Винпром Карнобат” ще кандидатства за рекорд на Гинес. Събитието ще премине под мотото: “Да седнем на една маса с Карнобатска гроздова”.



Масата ще е дълга 600 метра и ще събере повече от 3 000 почитатели на традиционното българско огнено питие. Те ще имат шанса да опитат, при това напълно безплатно, една от най-пивките и ароматни ракии – “Карнобатска гроздова” и да запишат името си сред онези самоотвержени ентусиасти, които вече половин век създават най-любопитната съвременна история на света – рекордите на “Гинес”. За да сте един от тях е необходимо единствено да обичате “Карнобатска гроздова”, да сте пълнолетен и да споделите съботния следобед със стари и нови приятели.

Не сме пропуснали и мезето, което осигуряват салатите “Кенар”, а доброто настроение ще поверим в ръцете на Фамилия Тоника, група Сленг, Васил Найденов и клуб НЛО.

За да бъде валидна кандидатурата за рекорд, събитието ще бъде наблюдавано от зорко, строго и безпристрастно / но не и към “Карнобатска гроздова” / жури в състав:

  • футболната легенда Йордан Лечков;
  • ресторантьорът Христо Чепишев;
  • историкът проф. Божидар Димитров и
  • актьорите от Клуб НЛО – Велко Кънев, Георги Мамалев и

Антон Радичев.

За всички участници сме подготвили подарък-изненада, а за онези, които няма да устоят на изкушението на огнената течност, ще има още “Карнобатска”, на невероятно ниски цени.

 


Сходни връзки

НАЙ-ДЪЛГАТА МАСА ЗА ПИЕНЕ НА РАКИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди