изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:21 EET
Фолкзвездата Рени се съблече гола в гората посред нощ    
ЛюбопитноЕксцентричното на пръв поглед деяние се случи поради снимките на новия й клип. Само 4 месеца след като роди певицата с най-омайна усмивка вече активно работи.


 

 

 

Особено предизвикателство за певицата били нощните снимки в дива гориста местност. Още повече, че по сценарий освен в ефирна самодивска премяна, Рени се появява … гола. За да се осмели на подобно нещо, тя искала да е сигурна, че е в добра форма. Само 4 месеца след като стана майка, Рени изглежда по-добре и дори е по-слаба, отколкото преди раждането.Това разбира се не се постига лесно - повече от месец звездата карала на чай и плодове, по системата на лечебното гладуване. Резултатът обаче си струва. Почитателите й се изумяват като я видят, а някои направо не вярвали, че наистина е родила. Главен герой във видеоклипа към песента “Искай ме!” е малкият й син Борис. За съжаление на звездата, татко му не се съгласил да участва  в снимките и се наложило да се търси заместник. Въпреки че е с външност на манекен, “таткото” в клипа не е от модните среди. Той е съпругът на Маги Желязкова, която е приятелка на Рени. Междувременно се появиха слухове около раздялата й с “Пайнер”, които обаче засега се оказват просто сензационни истории.

Място на раждане - Плевен

Зодия: Близнаци
Очи: Зелени
Ръст: 160 см
Издадени албуми:
Български албуми:
"Искам те" (1998)
"Като птица" (1999)
"Влюбих се опасно" (2001
"Какво е обич" (2003)

Сръбски албуми:
"Reni" (1999)
"Reni" (2001)
"Reni" (2003)

dir.bg

 


Сходни връзки

Фолкзвездата Рени се съблече гола в гората посред нощ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди