изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:13 EEST
"АЛБЕНА" АД ОТНОВО СРЕД ПРИЗЬОРИТЕ ЗА КОРПОРАТИВНО УПРАВЛЕНИЕ    
ТуризъмВестник "Банкеръ" огласи печелившите от тазгодишния конкурс на Асоциацията на инвеститорите в България. И тази година сред призьорите за най-добро корпоративно управление се нареди "Албена" АД, като зае третото място, според класация, направена от 13-членно жури.

Първата награда е била присъдена на "Софарма с общ брой от 66 точки, а второто място е за "Оргахим". Наградите са били връчени лично от вицепремиера и министър на икономиката Лидия Шулева. Тази година 300 публични дружества си оспорваха прозрачността в управлението, като са били оценявани по 37 критерия. НДТ припомня, че миналата година първата награда бе спечелена от "Албена" АД, като тогава дружеството бе събрало 52.5 точки от максималния брой 100. Като най-лошо корпоративно управление журито е определило това на "Кремиковци", през 2003 г., когато за първи път Асоциацията на инвеститорите е раздала своите награди, антипризът за най-лошо корпоративно управление и бил притежание на "Химко".
 


Сходни връзки

"АЛБЕНА" АД ОТНОВО СРЕД ПРИЗЬОРИТЕ ЗА КОРПОРАТИВНО УПРАВЛЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди