изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:33 EET
С ШАМПАНСКО СИМВОЛИЧНО ОТКРИХА РЕХАБИЛИТИРАНИЯ УЧАСТЪК ОТ "ВАРДАР"    
НовиниВ петък кметският екип символично откри рехабилитирания участък на ул. "Вардар". На импровизираното тържество по средата на улицита присъстваха кметът Детелина Николова и двама от заместниците й - Иван Колев и арх. Пламен Ганчев, както и служители в община град Добрич.

Техническият ръководител на обекта, от името на изпълнителя фирма "Екострой" АД "гръмна" бутилка шампанско. Наздравица с кметския екип вдигнаха и жители от града, като 70-годишната Стоянка Манева сподели: "Аз живея тук на "Червената пръст" повече от 40 години. Дълги години ние имахме вода само сутрин и вечер за по няколко часа. Радваме се, че сега имаме вече вода, улицата ни вече свети, а сега ги няма и дупките. Не бива нашите хора само да роптаят и да критикуват, а сега да гледат през прозореца. Благодарим за всичко, което направихте".
Припомняме, че това е първата добричка улица, чиято рехабилитация е извършена с пари от общинския облигационен заем. Общо 580 линейни метра е обновеният участък, като стойността на ремонтните работи е 193 775 лв.
 


Сходни връзки

С ШАМПАНСКО СИМВОЛИЧНО ОТКРИХА РЕХАБИЛИТИРАНИЯ УЧАСТЪК ОТ "ВАРДАР" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди