изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:19 EEST
АНГЕЛ МАРИН НЕ ДОЙДЕ В ГЕН. ТОШЕВО - ПОРАДИ СПЕШНИ АНГАЖИМЕНТИ    
Новини

Чуждестранни делегации и представители на местната власт поздравиха присъстващите на тържествената сесия



С тържествена сесия вчера община Генерал Тошево отбеляза своя празник. Вицепрезидентът Ангел Марин бе потвърдил, че ще уважи празника на общината, но не дойде поради спешни ангажименти. Присъстваха чуждестранни делегации, кметове и председатели на ОбС от областта и др. Сред гостите бе и кметът на Добрич Детелина Николова.

Единствената точка в дневния ред на сесията бе приемането на Наредба за символите на община Генерал Тошево. Заседанието бе водено от председателя на ОбС Недко Марчев. Наредбата бе приета с пълно мнозинство от общинските съветници. Гостите също имаха възможностт да отправят своите поздравления по повод празника. "Благодарим ви, че ни поканихте да възродим сътрудничеството си" - заяви г-н Чанев, ръководител на делегацията от Болград, Украйна. "Пожелаваме ви да бъдете здрави, да продължават успехите ви и темпът, с който започнахте да възраждате тази община" - каза още той. Ръководителят на делегацията от румънския град Мангалия - Паол Боташ, изтъкна факта, че и на България, и на Румъния предстои членство в Европейския съюз. Той отбеляза, че, ако някой от Генерал Тошево пожелае да отиде в Мангалия, винаги ще бъде добре дошъл и очакван с приятелство. Поздравителен адрес бе прочетен и от името на кмета на Добрич Детелина Николова.

Празничната програма утре ще започне в 9 ч. с празнична литургия в храма "Свети Димитър". За 9.30 ч. е предвидена празнична програма с участието на Духовия оркестър от Добрич, ансамбъл "Добротица" при младежкия дом, фолклорен състав от Болградския район, състав за стари градски песни при НЧ "Йордан Йовков" в Добрич. Специален гост на концерта ще бъде Веселин Маринов.

 


Сходни връзки

АНГЕЛ МАРИН НЕ ДОЙДЕ В ГЕН. ТОШЕВО - ПОРАДИ СПЕШНИ АНГАЖИМЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди