изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:35 EEST
Златен и сребърен медал за боксов клуб "Добруджа"    
СпортБезапелационна и отлична игра демонстрира Светлана Каменова във финалната среща в категория до 52 кг в турнира за купата на "България" за жени.

Безапелационна и отлична игра демонстрира Светлана Каменова във финалната среща в категория до 52 кг в турнира за купата на "България" за жени. В спора за първото място състезателката на "Добруджа" победи по точки с 33:20 Зорница Стоименова от ЦСКА. "На ринга Светлана беше отлична и, може би, най-добрата състезателка на турнира", каза Михаил Георгиев веднага след състезанието. 
Финал в категория до 46 кг игра и Велина Монова от клуб Добруджа.  Велина заслужаваше победата, но реферът на нейния мач я лиши от успеха. Той прекъсна двубоя, тъй като на съперничката на Монова й потече кръв от носа. Първият рунд бе приключил и затова под внимание бе взет резултатът до момента, а Велина губеше с 19:20 точки. "Велина Монова трябваше да бъде на първо място в своята категория. Съдията обаче й попречи да доиграе срещата и да достигне до крайния успех", допълни Георгиев.
В отборното класиране Добруджа е на четвърто място. Първи с 20 точки е тимът на НСА, следван от Локомотив - 11, и Търговище - 8, като толкова имаме и ние.     
 


Сходни връзки

Златен и сребърен медал за боксов клуб "Добруджа" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди