изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:51 EEST
Димитър Иванов и другите подадоха оставка    
СпортУправителният съвет на Българската федерация по хандбал начело с президента Димитър Иванов подаде оставка, след като 37 клуба поискаха смяна на ръководството.

Управителният съвет на Българската федерация по хандбал начело с президента Димитър Иванов подаде оставка, след като 37 клуба поискаха смяна на ръководството. За 28 декември управата свика извънредно отчетно-изборно общо събрание.
Както вече Добруджа кабел ви информира преди 3 дни клубовете внесоха подписка в спортното министерство, в която се настоява за смяна на ръководството. Като причини бяха изтъкнати финансови неуредици, наличие на нормативни документи, които взаимно се изключват, неработещ управителен съвет и т.н. От родната федерация уточниха, че безпаричието също е повод за недоволство. От министерството отпускат 164 000 лева общо за 74-те клуба, които получават средно по около 2200 лв. за година. Въпреки проблемите във федерацията, националките ни продължават подготовка за световните квалификации, които са от 23 до 28 ноември в Азербайджан.
В края на годината, когато е общото събрание, се очаква на президентското място да седне Александър Евтимов, председател на варненския ХК "Локомотив Надин". Зад неговата кандидатура стои и отборът на Добруджа, който не познава вкуса на загубата в тазгодишното първенство.
 


Сходни връзки

Димитър Иванов и другите подадоха оставка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди