изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:54 EEST
ЛОТАРИЙНИ БИЛЕТИ С ГЕРБА НА ДОБРИЧ    
НовиниПо коледните празници Държавната парично-предметна лотария ще отпечата 20 хил. билета с герба на община град Добрич и снимки от града, съобщи вчера зам.-кметът по финансовите въпроси Иван Колев.

"Тези билети са предназначени за Добрич, а общината е поела ангажимента чрез разпространители да продаде 10 хил. от тях. Останалите 10 хил. билета ще бъдат разпространени в областта. Ако успеем да пласираме 20-те хил. билета, общината ще получи безвъзмездно 23 %, което се равнява на 4 600 лв. Тези средства ще бъдат оползотворени за инфраструктура" - поясни Иван Колев. Кметът Детелина Николова допълни, че засега общината има идея разпространението на билетите да се направи по клубове по квартали, като се обяви съревнование за най-много продадени билети между кварталите. "Там, където бъдат пласирани най-много билети, ще бъдат дадени най-много пари за инфраструктура" - каза още Д. Николова.
В този тираж са включени и други общини от страната, като идеята е на Български спортен тотализатор и Държавната парично-предметна лотария. Община град Добрич е една от първите реагирали и приели предизвикателството, добавиха още от кметството.
 


Сходни връзки

ЛОТАРИЙНИ БИЛЕТИ С ГЕРБА НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди